top of page

TERUGBLIK OP 'VIVE LA FRANCE!'

Bijgewerkt op: 18 apr. 2020

De zaal is leeg, de vlaggetjes opgeborgen en de Eiffeltoren afgebroken... onze dinerconcerten 'Vive la France!' Zitten er weer op!

De druk lag hoog, zeker na de succes-editie van vorig jaar. Maar we kunnen stellen dat we dit jaar wederom van een enorm succes mogen spreken.  De reacties nadien waren lovend en de reservaties voor onze volgende editie in 2020 zijn zeker een bevestiging van dit positieve gevoel.



"KF De Goorse Bloesem weet zich ieder jaar opnieuw te overtreffen en verrassend uit de hoek te komen. Dit is ongezien binnen het fanfare-landschap. Wij komen volgend jaar zeker terug".

Na een gezellig uitje richting onze noorderburen vorig jaar, trok KF De Goorse Bloesem dit jaar meer zuidwaarts. ‘La douce France’, het land van de liefde en de romantiek. Maar bovenal van het lekkere eten en mooie muziek! Ons orkest onder leiding van Davy Bonnarens nam haar trouwe publiek mee op een feeërieke avondwandeling langsheen de mooiste plekjes van Parijs en het Franse landschap. Heel de zaal vierde en zong mee op de muziek van Edith Piaf, Charles Trenet, Gérard Lenorman, Charles Aznavour, Angèle,… Uiteraard hielden we wat later op de avond even halt in ’s werelds bekendste cabaret: In de Moulin Rouge werden heel wat beentjes de lucht ingezwierd! Kortom, Alle bekendste Franse chansons, ballades, chansons d’amour en Franse feestnummers passeerden de revue der ambiance!


Voorafgaand aan dit feestprogramma werd traditioneel een tongstrelend Frans diner op tafel getoverd zodat ook de echte Bourgondiër zich tijdens deze gezellige avond vol sfeer en muziek op een van de meest pittoreske terrasjes langs de Seine met zicht op de Eifeltoren waande!


De foto's van deze gezellige ambiance-avonden kan je terugvinden op onze media-pagina! Met dank aan Michiel Cremers Photography.




Bekijk hier de aftermovie 'Vive la France!'



209 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page